Kaos veckan!

Hela denna veckan har verkligen varit kaos! Två prov har jag haft som jag pluggat stenhårt till! Kanske inte stenhårt, men mycket mot vad jag brukar plugga! Det löna sig ganska bra i alla fall, fick Vg på mitt matteprov och biologiprovet som va skitsvårt klara jag hyfsat.
På torsdagen var det invigningsfest av tillbyggnaden i butik som jag inte vågar sätta ut namn på. Jag kom dit kl fyra för att hjälpa till med förberedelser med mat och så. Festen skulle börja sju och när jag kom var spriten det enda som va fixat. I full panik med tre timmar kvar stack vi och handla mat och allt man kan behöva till en grillfest. Bord och stolar skulle fixas och sättas upp, köttet marineras, sallad göras, kaffe kokas till 26 personer.
Allt flöt på ganska bra eftersom jag kom dit och styrde upp det hela.
När klockan var fem drack jag mitt första glas vin för att lugna nerverna lite. När klockan var kvart över sju på morgonen drack jag min sista jägermeister.
Vi hade en skitskoj fest, det var väl därför den varade i 12 timmar. Min bakfylla va hemsk!
Fredag fm fick jag höra att jag såg ut som en vandrande katastrof och det kan nog stämma. På eftermiddagen led jag mig igenom en och en halv timmes hopplektion och jag tycker fortfarande att det är ett under att jag inte trilla av!
Idag vankas det ny fest! Jörgen och Göran ska ha 25års fest eller det blir ju faktiskt 50 års fest eftersom de är två, det ska bli superkul men jag hoppar nog över jägermeistern!!!!!!
Just nu sitter jag o väntar på lopp 6 och 7 på V75, än så länge har 4 av 5 lopp gått in så håll tummarna!
Ha en superskoj helg puss puss

Kommentarer
Postat av: F.d Partyprinsessa

Du har nog övertagit rollen som partyprinsessa åtminstone för ett tag...

2007-09-29 @ 17:47:20
Postat av: Anonym

Det blir nog längre än för ett tag... vi har redan börjat planera för nästa fest, du får väl se om du vågar dig dit...

2007-10-02 @ 22:50:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0